Lady Gaga jäi biisonien tallomaksi

No Comments

Kuuntelen useimmiten Turusta Helsingin suuntaan autoillessani Radio Novaa, sillä kanavalla on parhaat liikennetiedotteet. Tarpeen vaatiessa osaan välttää ruuhkia.

Ilman liikennetiedotteita Novan kaltaisen formaattiradion soittolista ajaisi kuulijan hulluuden partaalle. Radiosoittoystävällisten hittien rotaatio on rutistettu niin tiukaksi, että sama artisti saattaa puskea eetteriin kahdesti yhdensuuntaisenkin matkan aikana. Paluumatkalla sama setti, samat biisit.

Vapaa-ajallani novamusiikki on totaalinen turn-off. Gaga vaihtuu indieen.

Sama yksipuolisuus vaivaa urheilumediaa. Toukokuussa Suomeen mahtuu vain yksi laji. Ilmiö senkun kärjistyy, kun lätkän MM-kisat pelataan Suomessa. Minulla ei ole mitään jääkiekkoa vastaan, päinvastoin. Itsekin mieluusti katselen otteluita. Mutta luulen, että monen kaltaiseni viihdekatsojan kohdalla lätkähuuma kiehuu yli. Teemasta ei pääse eroon tauoillakaan. Mainoksetkin on varustettu mailoilla, kiekoilla, kypärillä ja kiekkoselostajilla.

Eilen seurasin protestimielellä Joensuun Katajan ja Nilan Bisonsin kolmatta korisfinaalia netin tulospalvelusta. Oli hauska seurata Bisonsin nousua 13 pisteen takaa-ajoasemasta komeaan jatkoaikavoittoon. Ilman kuvaa ja selostusta.

 

 

 

 

Leave a Reply