Tieto lisää uskoa

No Comments

Perustimme Hansdotterin vuoden 2018 kesällä, koska halusimme luoda itsellemme unelmien työpaikan. Työpaikan, jossa onnistuminen mitattaisiin asiakkaiden menestyksellä ja henkilökunnan tyytyväisyydellä. Taloudellisetkin tavoitteet luonnollisesti asetettiin, mutta tiesimme, että ne toteutuisivat, mikäli asiakkaat ja henkilökunta voivat hyvin.

Eilen saimme iloisen uutisen: Hansdotter on jo toisen toimintavuotensa jälkeen yksi Vuoden toimisto 2021 -tutkimuksen finalisteista. Se on meille kaikille erityisen tärkeä saavutus, sillä tämä Pohjoismaiden suurin markkinointiviestintätutkimus mittaa asiakastyytyväisyyttä. Finaalipaikka kertoo siitä, että meihin on luotettu ja yhteistyöhön on oltu tyytyväisiä.

Tieto kilpailukykyisestä asiakastyytyväisyydestämme lisäsi uskoa siihen, että olemme tehneet paljon oikein. Emme ole päästäneet itseämme helpolla, mutta emme ole päästäneet asiakkaitammekaan. Olemme uskaltautuneet pureutua koko ajan syvemmälle toimeksiantojen perusteisiin. Olemme nostaneet kumppaniemme rimaa pelottomasti. Kun asiakkaamme menevät yli korkeammalta, menemme mekin.

Vahvan yhteisen arvopohjan ansiosta työyhteisömme on selvinnyt myös pandemian aiheuttamasta sosiaalisesta epävarmuudesta ja työtapojen muutoksista. Jaksava ja osaava henkilökunta on ainoa kilpailuetumme. Siksi jatkamme työtämme henkilöstön hyvinvoinnin turvaamiseksi. Siinä Suomen Mielenterveys ry:n Hyvän mielen työpaikka -hanke on jo parin ensimmäisen kuukauden aikana osoittautunut erinomaiseksi avuksi.

Hyvät asiakkaat, parempi mieli.

 

Leave a Reply