Joka päivä joku onnistuu

No Comments

Viime kuukausina monen yrityksen liiketoiminta on ollut selviytymistä. Palvelualoillakin hyviä työntekijöitä on jouduttu irtisanomaan ja lomauttamaan tuhansittain. Mutta missä he ovat? Huomaan aktiivisten työnhakijoiden määrän laskeneen korona-aikana. Poikkeusolot tuntuvat passivoineen ihmiset.

Itse työskentelen yrityksessä, jonka kasvutavoitteisiin pandemia ei ole vaikuttanut. Kasvu ei saa olla itsetarkoitus. Se on seurausta työn korkeasta laadusta ja tinkimättömästä asiakaspalveluasenteesta. Kasvua ei ole ilman hyvää henkilöstötyytyväisyyttä ja uuden oppimista.

Oma yrityksemme on kuluneena vuonna ylittänyt viime syksynä asetetut tavoitteet. Olemme keskittyneet asiakaspalveluun, luovan tuotteemme hiomiseen ja henkilöstön koulutukseen. Olemme tarjonneet nykyasiakkaille uusia myynnillisiä konsepteja. Olemme kontaktoineet väsymättä uusia asiakkaita.

Tätä samaa odottaisin työnhakijoilta. Tarjotkaa potentiaalisille työnantajille tuoreita näkemyksiä, kehittäkää itseänne ja olkaa ennen kaikkea aktiivisia. Emme kuule teitä, jollette pidä itsestänne ääntä. Jos sinua kutkuttaa uusi työ, laita hakemus toivetyöpaikkaasi jo tänään. Just do it!

Leave a Reply