95.857

2 Comments

Autollani on ajettu 95.857 kilometriä, enkä ole käyttänyt sitä kertaakaan huollossa. Maanantaina olin Hesepesussa. Huoltokirja oli yhtä puhdas kuin auto itse. Ei autossani nytkään mitään vikaa ollut, mutta ajattelin, että kait sitä pitää joskus huoltaakin.

Vein auton aamulla huoltoon. Palvelu on erinomaista. Työmääräys näytettiin etukäteen. Siinä oli kaikkien toimenpiteiden hinnat eriteltynä. Mutta miten ihmeessä sytytystulppa voi maksaa 49,80 e/kpl? 300 euroa tulppien vaihdosta! Kate on kohdallaan. Tosin ajettua kilometriä kohden kustannus on hyvin siedettävä. Pissapojan täyttö maksoi vain 4,60.

Josko uusilla tulpilla ja kirkkaalla öljyllä puhaltaisi seuraavat sata tuhatta. Moottorin kehrätessä voin kuunnella vaikka Kris Kristoffersonia tai Viljami Kukkosen Mörönsyöttiä.

 

2 Comments (+add yours?)

 1. Mega
  helmi 23, 2012 @ 13:10:02

  Hyvä Juuso. Eiks oo aika hyvä basistikin Mörönsyötillä?

  Vastaa

 2. juuso
  helmi 23, 2012 @ 14:47:46

  Ihan Mega-hyvä.

  Vastaa

Leave a Reply