Ei kumpaakaan ilman toista

No Comments

Saman henkisten seurassa on mahtavaa voimaantua. Kun Bruce Springsteen – josta en edes erityisesti pidä – raivoaa stadionilla, onhan se vastustamatonta. Tai Simon Sinekin epistola täyteen ahdetussa messukeskuksessa. En ole lähtenyt noistakaan tyhjin käsin.

Itselläni jää kuitenkin enemmän yllättävistäkin klubikeikoista. Jesse Kaikuranta leppeänä kesäiltana merikarvialaisessa entisessä kalasavustamossa. Tai Adam Piernon brändiluento 40 kuulijalle bostonilaisessa yli-ilmastoidussa hotellikabinetissa. Priceless!

Itselleni on monesti palkitsevampaa olla yksilöllinen kala pienemmässä lammessa kuin osa parvea valtameressä. Klubikeikkojen intiimiydessä pääsee lähemmäs esiintyjää. Vaikka pienen piirin tilaisuuksissa pelkään aina kuollakseni niiden potentiaalista interaktiivisuutta. Kunhan minulta vain ei kysyttäisi mitään! Kerro mielipiteeni kyllä, kun olen siihen valmis.

Markkinointi & Mainonnan tuoreimman numeron Mitä & Mieltä -palstalla kysyttiin markkinointiviestintäihmisten suosikkimedioista. Ne olivat minulle niin eksoottisia, etten ollut yli puolesta kuullutkaan. Itse olisin vastannut Ruutu.fi, Cmore YLE, Hesari ja Kauppalehti.

Kait minulla on yhtäältä halu kokea erityisyyttä valtavirran ulkopuolella ja toisaalta tuntea yhteenkuuluvuutta. Kun Vesala tulkitsee Vain elämässä Erinin On elämä laina, annan itselleni mahdollisuuden tuntea niitä tunteita, joita me tunnemme kollektiivisesti. Kun luen Édouard Louis’n Ei enää Eddyn, elän täysin omassa maailmassani. Kumpaankaan ei pystyisi ilman toista.

Leave a Reply