Salattu potentiaali on ympärilläsi.

No Comments

Tänään on ollut mieltä kohottavaa seurata ystävien sosiaalisen median postauksia. Niin moni nuori on saanut unelmiensa opiskelupaikan. Iloa heidän puolestaan ei himmennä yhtään se, että moni on myös jäänyt ilman. Iloitkaamme onnistujien puolesta ja antakaamme tukea ilman paikkaa jääneiden seuraavaan yritykseen. Oikea ura ei löydy aina nopeinta reittiä. Jalokalat nousevat vastavirtaan.

Omassa työssäni / omissa töissäni tämä viikko on ollut yksi parhaista koskaan. Olemme luottaneet toisiimme; meihin on luotettu. Tavoitteemme ovat realistisia, mutta korkeita. Koska ne on asetettu itse, niihin on sitouduttu. Siksi niiden saavuttaminen ja ylittäminen on niin arvokasta. Tunnemme itsemme, tunnemme toisemme. Tiesimme mihin pystymme. Silti yllätyimme, mihin todella pystymme. Saamme olla ylpeitä itsestämme.

Jollet rakasta itseäsi, sinun on vaikea rakastaa ketään toista. Sama pätee arvostuksen kanssa. Hyvä itseluottamus edellyttää hyvää itsetuntemusta. Kun tietää, mihin pystyy ja missä tarvitsee apua, on helppo rakentaa voittavia tiimejä. Osaaminen on usein aivan vierelläsi. Sitä ei tarvitse rekrytoida ulkopuolelta, sitä ei tarvitse ostaa.  Katso ympärillesi nyt. Hän on siinä lähelläsi. Juuri hän. Tiedätkö, mitä kaikkea hän osaa?

Salattu potentiaali on sinussa. Se on ympärilläsi. Anna sille mahdollisuus tulla löydetyksi.

Kuva FIFA 15

Leave a Reply