Älä anna muiden määrittää itseäsi

No Comments

Lähde, jos sinulla on mahdollisuus lähteä.

Olen aina arvostanut työnhakijoita, jotka ovat viihtyneet pitkään edellisissä työpaikois- saan. Itsellänikin on kollegoita ja asiakkaita, joiden kanssa olen tehnyt työtä yhdessä pitkälti yli 20 vuotta. Lojaalisuudella on myös kääntöpuolensa. On vaara, että kriittiseltä massaltaan dominoivampi organisaatio alkaa määrittää nöyriä yksilöitään. Olen huomannut sen omakohtaisesti. Vuosien mittaan olen ulkopuolisten silmissä leimautunut pelaamaan vain tiettyä paikkaa. Nyt kun olen murtautunut ulos vakiintuneesta viite- kehyksestäni, olen ollut enemmän kuin positiivisesti yllättynyt. Olen saanut parissa viikossa enemmän mielenkiintoisia työtarjouksia kuin viimeisenä 20 vuotena yhteensä. Vaikka olen selkeästi pysynyt liikaa paikallani, samalla olen tehnyt myös jotakin oikein. Olen määrätietoisesti rakentanut omaa brändiäni. En ole koskaan luovuttanut omia mielipiteitäni kollektiivin pyöristettäväksi. Niissä on särmää, mihin tarttua. Kun organisaatiossa on persoonia, joiden mielipiteet kiinnostavat, ne ovat suuri voimavara myös työnantajalle. Rohkeat mielipiteet vaativat kasvaakseen luottamuksen ilmapiirin. Vain silloin ne hyödyttävät sekä yksilöä että organisaatiota. Rohkeus on organisaatiolle ja yksilölle ylevä arvo. Sen lunastaminen on joskus vaikeaa. Joskus on helpompaa sulautua tapettiin. Mutta siihen voi myös kadota lopullisesti.

Lähde, jos sinulla on mahdollisuus lähteä. Silti monesti on rohkeampaa jäädä.

 

Leave a Reply