Seksi myy

No Comments

Entinen suunnittelijakollegani Manu tapasi usein mutista mainoskampanjaa mietti- essään, että seksi myy. Se oli manutalkia. Vaikka lopputuloksissa ei seksiä näkynyt, Manu oli tuplasti oikeassa. Hän teki oikein siinä, ettei edes yrittänyt myydä asiakkaidensa tuot- teita tai palveluita seksin varjolla. Mutta hän oli oikeassa myös siinä, että kyllä seksi myy.

YLE uutisoi tänään, että suomalaiset yliopistot ovat muutamassa vuodessa puolittaneet konetekniikan opetusresurssit. Painopisteen muutos on tehty mediaseksikkäämpien koulutusalojen eduksi. Suomi on konetekniikan huippumaa, mutta keinoälyn ja laajennetun todellisuuden aikakaudella eletty todellisuus tuntuu harmaalta. Kuka nyt tarttuisi karjalanpiirakkaan sushibuffassa?

Nasdaqiin listattu yhdysvaltalainen The Long Island Iced Tea Corporation –juomayh- tiö kertoi ennen joulua muuttavansa nimensä Long Blockchain Corporationiksi. Pelkän nimenmuutoksen ansiosta yhtiön kurssi nousi 250 prosenttia. Yhtiö valmistaa yhä jääteetä, mutta kertoi siirtävänsä fokustaan tulevaisuudessa lohkoketjuteknologiaa hyödyntäviin hankkeisiin. Seksi myy.

Ehkä tämänkin postauksen hentoinen sisältö menisi paremmin läpi, jos vloggaisin sen Youtube-kanavalla nickillä Juuzzzo. Tosin silloin kanavan lisäksi pitäisi päivittää naama teräväpiirtoystävällisemmäksi. Sitä ihmettä odotellessa jatkan sisällöntuotantoa perinteisellä kaksisormimenetelmälläni. Ja haluan muistuttaa, että vaikka kehitys kehittyy, jatkossakin tärkeämpää kuin sanomisen muoto on sen sisältö. Seksi myy. Koreaan pintaan kiinnittää huomion, mutta sisäiseen kauneuteen rakastuu. Toivottavasti.

 

Leave a Reply