Liekki ei kasva kokoaan suuremmaksi

No Comments

En saanut perjantaina töissä aikaiseksi juurikaan mitään. Suoraan sanoen en edes ihmeemmin yrittänyt. Vastasin pakolliset meilit. Puhelimesta oli ääni pois koko päivän. Kaikki jotenkin ärsytti tai tuntui vaikealta.

Nyt on viikonloppu ja vapaa. Onko viikonlopun ainoa tehtävä palauttaa työnsankari viikon rasituksista? Vai onko kaksi päivää viikosta lupa elää omaa työvapaata elämään. Tällä kertaa siirryin viikonloppuvapaalle pehmeän laskun kautta.

Kunto ei kasva jatkuvalla treenaamisella. Pääpäivän jälkeen pitää olla lepopäivä. Muuten uhkaa ylikunto. Yritystasolla kyllä, mutta yksilötasolla jokainen kvartaali ei voi ylittää edellistä. Työn liekki ei kasvaa kokoaan suuremmaksi, jollei sitten sytytä toisestakin päästä.

Tavoitteiden saavuttaminen luo mielihyvää. Nykyisin tuntuu siltä, että mielihyvästä nauttimiselle pitää budjetoida oma aikansa. Nopeammin, korkeammalle, voimakkaammin. Lisäisin näiden tavoitteiden perään vielä yhden: armollisemmin.
fhahdt-anywhere-hammock-double-with-timber-rails

Leave a Reply