Oikea kellotaajuus

No Comments

YLE TV1:llä alkoi tänään 10-osainen Meidän maamme – Vårt land –ohjelmasarja. Se ei ollut minun kuppini teetä. Jaksoin katsoa sitä hampaita kiristellen muutaman minuutin. Droneja oli lennätetty oikein huolella. Viipyilevää ja mielikuvituksetonta kuvakerrontaa, mahtipontista ja laahaavaa musiikkia. Antti Tikanojan Maisemakuvia Suomesta olisi voinut antaa ohjelmaan kaipaamaani lisäpotkua. Luin YLEn sivuilta, että ohjelmaa oli valmisteltu neljä vuotta. Sitä kuvailtiin paljonpuhuvasti slow-TV –sarjaksi. Toivottavasti se miellyttää niitä katsojia, joiden kellotaajuus on hieman pienempi. Toisaalta. Mitä se kertoo minusta, etten jaksa katsella Suomen kaunista luontoa kuin hetken?

Soitin tänään yhdelle pk-yrittäjälle. Olisin laittanut sähköpostin, mutta kun ei nettisivuilla ollut meiliosoitetta. Ei ollut kännykkänumeroakaan. Soitin siis ainoaan löytämääni numeroon. Yrittäjä ei ollut paikalla. Kännykkänumeroa en saanut pyynnöistä huolimatta. Kysyttiin, haluanko jättää soittopyynnön. Yrittäjä vastaisi luultavasti huomenna tai ylihuomenna. Mitä asia koskeekaan?

Jätin soittopyynnön. Kerroin asiani. Odotan soittoa huomenna tai ylihuomenna. Ei sillä sen kiireempi olekaan.

 

paranoid

 

Leave a Reply