Kutsun lähettäjä määrää pukeutumisohjeen

No Comments

Juhlakutsussa mainitaan usein korrektista pukeutumisesta. Asianmukainen pukeutuminen kertoo vieraan arvostavan kutsujaa ja hänen juhlaansa. Dresscoden noudattaminen on kohteliaisuus juhlatilaisuuden järjestäjälle. Tyylikkäänkään pukeutumisen ei kuitenkaan pidä olla persoonatonta. Erityisesti luovien alojen ihmisiltä on totuttu näkemään etikettiä kunnioittavia, mutta sitä rikastavia pukeutumisratkaisuja.

Vastaamme markkinointiviestintätoimistossa vuoden mittaan kymmeniin tarjouspyyntöihin. Niihin pätee sama perussääntö kuin pukeutumiseen. Vastaamme aina pyynnön edellyttämällä tavalla: määrämuotoiseen määrämuotoisesti, keskustelevaan keskustelevasti. Mutta koska työmme päätehtävä on parantaa asiakkaidemme viestinnän huomioarvoja, on luonnollista, että vastauksessamme käytämme omia vahvuuksiamme: kirjoitamme mahdollisimman hyvää kieltä, visualisoimme ja mahdollisuuksien mukaan hyödynnämme toimivimpia presentaatiotekniikoita.

Kuudes Aisti Oy:n referenssisivuilla LeasePlan Finlandin toimitusjohtaja Petteri Pihlas kiteyttää loistavasti: ”Myyntivalmennusta kannattaa ostaa joltain joka osaa myydä.” Sama pätee markkinointiin. Itsenäisyyspäivän vastaanoton parhaaksi pukeutujaksi ylivoimaisella äänimäärällä arvioitiin Robin, joka kunnioitti etikettiä, mutta uskalsi tyylikkäineen heloineen ja eriparikenkineen samalla vahvistaa omaa persoonaansa ja brändiään. Hän toi lisäarvoa sekä itselleen että juhlien järjestäjälle. Juuri tätä meidän alamme kilpailuttajatkin hakevat: näkyvyyttä ja huomioarvoa, mutta samalla kurinalaisuutta ja prosessien ymmärrystä. Järkeä ja tunteita. Hyvä kilpailuttaja ei koskaan aseta niitä vastakkaisiin vaakakuppeihin.

nayttokuva-2017-1-6-kello-8-55-22

 

Leave a Reply