Sydämen asia

No Comments

Asiaa tuntevat henkilöt ja media ovat olleet kovasti myötämielisiä Aino Vennan joululauluversioille. Näiden innoittamana minäkin olen yrittänyt levyä kuunnella. Minulla on hassumainen ja parasta ennen –päivän ohittanut tapa. Kuuntelen julkaisun kertaalleen Spotifysta ja jos se on hyvä, ostan kivijalasta fyysisen äänitteen, mikäli taiteilija on suomalainen. Voi se olla muunkin maalainen jos indie. Näin ehkä naiivistikin kuvittelen parhaiten tukevani (suomalaista) kulttuuria ja palvelualaa. Aino Vennan joulu jäi kuitenkin hyllyyn. Ihan kelpo ja persoonallinen äänite, mutta en nähnyt siinä kuitenkaan riittävästi taiteilijan omaa ääntä.

Tänä vuonna joulutunnelmaan viritti musiikin sijaan työkaverini Marian meille kollegoilleen kirjoittama kirje. Siinä oli muutamaan riviin kiteytetty aidosti, kauniisti ja omalla äänellä kaikki olennainen. Pienillä sanoilla on suuri voima silloin, kun ne tulevat suoraan sydämestä.
pepparkakor-sma-nya-425g-800x625-510x398-400x312

Leave a Reply