Kiitos kuuluu koko tiimille

No Comments

Eilisen aikataulu meni uusiksi, kun minut kutsuttiin pikakomennuksella yhden yrityksen hallitukseen kertomaan näkemyksiä markkinoinnista. Iltapäivän ja illan työt jäivät osin tekemättä. Onneksi en ole yksin. Delegoin töitäni tien päältä kollegoilleni.

Tänään aamu oli aika tiukka. Lähtö kuudelta ja ensimmäiset tapaamiset Helsingissä kasilta ja ysiltä. Kello kymmeneksi oli aikataulutettu uusasiakastapaaminen. Etenin palaveriin puolijuoksua kohti Lönnrotinkatua. Mannerheimintien kohdilla kännykkä piippasi. Tekstiviesti työkaveriltani kertoi, että ”tulossa on”. Ja kyllä: sähköposti liitteineen saapui klo 9:58. Latasin sen asiakkaan sisäpihalla roskiksen päällä samalla, kun minulle tultiin avaamaan ovea.

Neuvottelutilassa ei ollut ulkoista näyttöä. Jouduin esittelemään presentaation omalta koneeltani. Parikymmentä slidea, joista jokainen tuli minullekin yllätyksenä. Flow oli hyvä. Presentaation puolivälissä potentiaalinen asiakas huudahti spontaanisti, että insightimme ei voisi olla enemmän spot on. Tämän kohokohdan jälkeen laskettelin maaliviivalle viimeiset portit niukasti selvittäen. Kolmanneksi viimeisen kelmun kohdalla olin horjahtaa, koska en ymmärtänyt siitä ensivilkaisulla mitään. Puhuin hetken jääkiekosta ja samalla silmäilin esitystämme. Horjahdus, ei kaatumista. Kunnialla maaliin. Jatketaan ensi viikolla tästä, sanoi (potentiaalinen) asiakas lopuksi. Kiitin ja kumarsin.

Kiitos ja kumarrus Netta, Tero ja Toni. On helppo lasketella, kun on taustat kunnossa;)

 

tanjapoutiainenwomenslalomalpinefisskicrcw4p5fld5l

Leave a Reply