Tämä hetki on liian lähellä eilistä

1 Comment

En katso koskaan vanhoja valokuvia. Mennyt on mennyttä. Huomenna on huomenna. Olen aina ollut ylpeä siitä, että katson huomiseen. Olen optimisti. Olen parantumaton optimisti. Tiedän, että huomenna on paremmin. Suuntaan katseeni aina eteenpäin. Tämä hetki on liian lähellä eilistä. Joskus pelkään pysähtyä. Eteenpäin on mentävä. Liike-energiani vetää perässään muitakin. Toivottavasti suuntani on oikea.

Joskus muistot yllättävät. Olin Granitissa ostamassa sähköjohtoa paperiseen joulutähteen, kun altistuin irtomyynnissä olleiden kuivattujen tähtianisten tuoksulle. Se vei minut hetkeksi jonnekin muualle. Tulevaisuus se ei ollut. Äsken kuuntelin Spotifya. Tein sen, mitä tein, täysin tietoisesti. Katsoin taakseni. Kun painoin vastajulkaistun biisin playta, tiesin viettäväni seuraavat minuutit epämukavuusalueellani. Muistoissa.

 

One Comment (+add yours?)

  1. teppala
    joulu 02, 2016 @ 17:30:55

    Bensaa liekkeihin! <3 Tikru

    Vastaa

Leave a Reply