Meillä jokaisella tulisi olla oikeus

No Comments

Kuten työpaikoilla yleensä, mekin olemme porrastaneet lomamme. Tällä viikolla olemme pitäneet pystyssä toimistoamme neljään-viiteen pekkaan. On täällä pari pirkkoakin hyörinyt;) Suomi on lomalla, mutta töitä riittää vielä tehtäväksi.

Markkinointiviestintä on varsin hektistä. On monesti työaamuja, jolloin ei vielä osaa ennustaa iltapäivän töitä. Siksi tämän viikon kaltainen rauhallisempi työviikko tuntuu aivan epätodelliselta. Kuuntelemme Damien Ricea, Emma Salokoskea, Sophie Zelmania, Bo Kaspersia, Esbjörn Svensson Trioa, Jayhawksia, Edu Kettusta. Hyppäämme lounastunnilla autoon ja käymme keskustassa lounaalla. Syömme jälkiruuaksi jäätelöt. Mietimme jo tänään, missä lounastamme huomenna. Edu laulaa Retki meren rantaan. Olisiko huomenna kalakeittoa pursiseuralla?

Alkuviikko on kuin olisi ollut lomalla kotikaupungissa. Moni rutiini on näyttäytynyt uutena ja yllättävänä. Työrästit on melkein purettu. Elokuun työt valmisteltu. Viimeiset tarjoukset lähtevät huomenna. Jokainen lomapäivä on ansaittu, mutta meillä jokaisella tulisi olla oikeus ehtiä nauttia elämästä joskus myös työviikon aikana. Elämä on ihmisen parasta aikaa.

 

4658


Leave a Reply