Kumpi on sinun ratkaisusi?

No Comments

Olen miljoonien muiden penkkiurheilijoiden lailla ihastellut Islannin ihmettä jalkapallon EM-kisoissa. Paitsi että ei joukkueen suorituksessa ole mitään ihmettä.

Islannin joukkue on kuin mikä tahansa muu yhteen hitsautunut, toisiinsa luottava ja arvostava työyhteisö. Pelaajat pelaavat vahvuuksillaan ja luotto tiimikaveriin peittää mahdolliset puutteet yksilöllisessä taitotasossa. Joukkuelajissa parhaatkaan yksilöt eivät voi yksin taata menestystä.

Mieti hetki oman joukkueesi mahdollista ylivoimahyökkäystä. Teitä on kaksi vastustajan yhtä puolustajaa vastaan. Yritätkö ratkaisua yksin vai syötätkö pelikaverillesi? Jos teet kumman tahansa eikä sinun tarvitse pelätä mahdollisen virheratkaisun jälkeen tiimisi arvostelua tai jälkiviisautta, pelaat voittajajoukkueessa. Jos et ollut mukana hyökkäyksessä, mutta annat tukesi minkä tahansa ratkaisun tehneelle, olet voittanut itsesi.

Yhteistä parasta me kaikki yritämme.

 

2993BB4A00000578-0-image-a-37_1434145578003

Leave a Reply