Varaa aikaa myös itsellesi

No Comments

Työvuoden H1 alkaa vedellä viimeistään. Enää 13 aamua kesälomaan. Ennen vapaata pitää saada aikaan vielä keskivertoa suurempia ihmeitä. En epäile hetkeäkään, ettemmekö onnistuisi. Menestys on joukkuelaji ja tiimimme on iskukykyisempi kuin ehkä koskaan.

Työyhteisön ja asiakkaan menestyksen rinnalla pidätän oikeuden oman hyvinvointini vaalimiseen. Viime kuukaudet ovat olleet jatkuvan resurssipulan vuoksi yltiöpäisen kuormittavia. Huomaan laiminlyöneen itseäni. En ole ehtinyt kuntoilla, en lukea, en kehittää itseäni. Olkapäätä jäytää ja viime yönä narskutin hampaitani niin, että rakas kultakruununi irtosi. Onneksi en niellyt sitä! Jopa painoni on noussut keväällä 5-6 kiloa.

Aloitinkin tänään pehmeän laskun kohti kesälomaa, jotta ensimmäiset kaksi viikkoa eivät kulu pelkkään palautumiseen. Pidän työmatkat ennen lomaa minimissä. Teen maksimissaan kahdeksan tunnin työpäivää. Puran työrästit. Kuntoilen. Syön hyvin. Kun loma alkaa, irrottaudun kokonaan työmeilistä ja –puhelimesta. Tulette kyllä toimeen neljä viikkoa ilman minua. Ja minä ilman teitä;)

 

101113-lifestyle-meditation-book-beach-relax-calm-vacation-reading.jpg

 

Leave a Reply