Aitoja, vilpittömiä

No Comments

Olen aina muistuttanut lähipiiriäni puhumisen tärkeydestä. Puhuminen on kultaa. Olen aina sanonut, että tärkeämpää kuin se, mitä sanoo, on se, miten sanoo. Hyvästäkin esityksestä jää mieleen parhaimmillaankin vain irtopaloja. Sisältöä lähtemättömämpi vaikutus jää usein esiintyjän persoonallisuudesta.

Eilen minulla oli kunnia olla todistamassa tätä käytännössä, kun Jarkko Nieminen juhlisti pitkän ammattilaisuransa päättymistä täpötäydessä Hartwall Areenassa. Hän pelasi näytösottelun maailman tyylikkäintä urheilijaa – Roger Federeriä – vastaan. Ottelun lopputulos oli yhdentekevä. Se, miten pelaajat esiintyivät, oli kaukana yhdentekevästä.

12.000 katsojan tapahtuma oli poikkeuksellisen lämminhenkinen ja intiimi. Tuntui kuin olisi istunut keittiönpöydässä kahvilla päätähtien seurassa. Puheet ja eleet olivat aitoja ja vilpittömiä. Upea ilta, jonka kruunasi jatkoilla kuulemani Jarkon siskon puhe pikkuveljelleen. En muista mitä siinä sanottiin.

 

Näyttökuva 2015-11-10 kello 18.18.09

Pyydän anteeksi tekijänoikeusrikkomustani. Lainasin tämän kuvan MTV:n verkkosivuilta, eikä siinä ollut valitettavasti kuvaajatietoja. Kuvassa kuitenkin kiteytyy niin hyvin illan tunnelma, että otos oli pakko liittää tähän.

 

 

 

Leave a Reply