Yritys hyvä kymmenen

No Comments

Työkaverini saapuivat tänäänkin töihin itse kukin. Ajattelin kiitokseksi lojaalista työkaveruudesta ilahduttaa heitä pienellä teolla. Tarjosin heille terveelliset aamu-smoothiet.

Soitin eilen pieneen, vasta-aloittaneeseen kahden naisen yritykseen ja tilasin valmiiksi 18 juomaa. Sanoin, että voin hakea ne heti aamukahdeksalta matkallani työhön. Minulle vastattiin, että he avaavat vasta kymmeneltä, mutta näin ison tilauksen vuoksi tulevat mielellään hieman aiemmin.

Kun menin hakemaan tilaustani aamulla, värikäs valikoima smoothieita oli pakattu valmiiksi pahvilaatikkoon. Mukaan oli printattu kaksi A4:sta, joissa oli tuotteiden nimet ja selkeät sisällysluettelot. Kun pääsin konttorille, palaute työkavereilta oli todella positiivista. Juomat maistuivat ja antoivat hyvää mieltä työpäivään.

Minua ilahdutti erityisesti nuorten yrittäjien asenne. Heidän kaltaistensa siivin me nousemme. Kampaviinerien aika on ohi. Niistä on lupa päästää irti. Tartutaan yhdessä hetkeen ja katsotaan tulevaisuuteen tuorein silmin.

 

Näyttökuva 2015-9-18 kello 12.40.26

 

 

 

Leave a Reply