Kuiik-ko kuiik-ko

No Comments

Suomalaisen unelma on omakotitalo omassa rauhassa järven rannalla kaupungin keskustassa. Illalla pulahdus kirkasvetiseen, kalaisaan järveen. Huurteinen laiturilla. Kaukaa kaikuu kuikan haikea huuto: Kuiik-ko kuiik-ko.

Työnantajan unelma on vastavalmistunut, ennakkoluuloton, kielitaitoinen ja monipuolisen työkokemuksen omaava aktiivinen nuori. Näitä unelmatyöntekijöitä on tarjolla yhtä paljon kuin unelma-asuntoja. Toisen unelman esiintymiseen voit vaikuttaa.

Olemme tarjonneet harjoittelupaikan kymmenille nuorille. Olemme tarjonneet elämän ensimmäisen työpaikan niin ikään kymmenille vastavalmistuneille. Olen aina toivonut, että nämä työjaksot ovat olleet tekijöilleen yhtä palkitsevia kuin meille työnantajana.

Viime viikolla pyysimme yhtä vanhaa harjoittelijaamme käymään. Hänen vastauksensa oli liikuttava: Vaikken tiedä, pääsenkö teille takaisin, kiitos todella paljon jo siitä, että olette muistaneet minut ja ajatelleet minua. Kiitos itsellesi. Tarvitsemme toisiamme.

Cute-baby-playing-laptop_1366x768

 

 

Leave a Reply