Onneksi on syysloma

No Comments

Palasin eilen neliviikkoiselta kesälomaltani. Kiitos kysymästä, loma meni hyvin. Säätkin olivat ihan kelvot siellä, missä milloinkin olimmekaan.

Epätieteellinen katsaus sosiaalisen median postauksiin kuitenkin nostaa taivaanrantaan bruttokansantuotteeseemme haitallisesti vaikuttavia pilviä. Some-kesä on ollut surkea: kylmää ja sateista. Lämpöön ja aurinkoon haikailu on noussut kansalliselle agendalle.

Ennustan seuraavaa: Koska tämän kesän säät ovat olleet katkera pettymys ja lomasuunnitelmat suurelta osin lämmintä viime kesää muistellen kotimaahan lukitut, moni on kokenut pakottavaa tarvetta tehdä työtä kesälomalla. Muutama päivä väkisin keksittyjä, puolivillaisia etätöitä mökiltä tai veneeltä ja kas, syksylle on onnistuttu hankkimaan ylimääräinen TES-vapaa syysloma.

Silloin sitten katkaisemaan pitkä syksy ja Malagaan golffaamaan. Fore!

Viikko ylimääräistä vapaata on pari prosenttia vuosittaisesta työpanoksesta. Lähetin eilen 36 työmeiliä. Se osaltaan vahvisti pahanilkisen epäilyni. Viiteen sain automaattisen lomavastauksen. Loput meilini saajat olivat joko töissä tai sitten unohtaneet kirjoittaa poissaoloviestinsä. Yhteenkään näistä 31 meilistä en ole saanut vastausta. Syssymmällä sitten;)

Tosikoille ja veitikoille tiedoksi, että tämä kirjoitus on kirjoitettu pilke toisessa, rikka (vain) toisessa silmässä.

 

1-2

Leave a Reply