Ratkaisun yrittämiseen liittyy aina riski

1 Comment

Saimme tänään töissä aikaiseksi paljon. Eikä määrä korvannut laatua. Jälki oli myös hyvälaatuista. Rautoja oli tulessa paljon, mutta työnjako onnistui. Samalla sopalla ei ollut liian montaa hämmentäjää. Kukin huolehti omasta osuudestaan. Kokonaisuus kasvoi osiensa summaa suuremmaksi.

Tärkeintä oli kuitenkin innostus. Se tarttui. Onnistuminen ruokki onnistumista. Oli hyvä flow.

Jalkapallo-ottelua ei koskaan voita pelkästään puolustamalla. Maaleja ei synny laukomatta. Jokainen laukaus voi epäonnistua. Ratkaisun yrittämiseen liittyy aina riski. Mutta siihen liittyy myös onnistumisen mahdollisuus. Jos yhteisö hyväksyy mahdollisuuden epäonnistua, se tekee itselleen suuren palveluksen. Vain silloin se antaa itselleen mahdollisuuden myös onnistua.

 

00ZN3D-400799584

One Comment (+add yours?)

Leave a Reply