Yhtä suurta perhettä

No Comments

Sosiaalinen media on luonut minulle paineita. Kesäisin en harrastusrajoitteisena pääse mukaan golf-postauksiin. Juoksen sentään, mutta en postauksen arvoisia maratoneja. Syksyisin mökötän yksin virtuaalisessa nurkassani. Tuntuu, että olen ainoa, joka ei vietä viikonloppuja sienimetsässä. Joulukaan ei minua oikein sytytä. Minulle se on vain viikonloppu muiden joukossa. Hiihtoloman Thaimaa-postaukset vaikuttaisivat tekaistuilta, kun en ole koskaan siellä ollut. Tosin muutama vuosi sitten kirjoitin kyllä sieltä toimittamaamme asiakaslehteen yhden myötäsukaisen hotelliarvostelun. Mutta keväällä tunnen vihdoin olevani yhtä suurta perhettä. Minkä talvi erottaa, sen Weber yhdistää. Grillisti-lehtipuuhiilet, rypsipohjainen sytytysneste, Weber, karitsa ja villitimjami omasta puutarhasta. Ei siitä ole väärin kertoa.

 

b2

Leave a Reply