Four Men Down

No Comments

Odotimme ensimmäistä lastamme reilut 21 vuotta sitten. Ultraäänessä ilmeni jotakin epätyypillistä: Lapsemme päänympärys oli poikkeuksellisen pieni verrattuna sääriluun pituuteen. Ehdotettiin lapsivesitutkimusta. Kysyimme, onko mahdollista, että lapsella on vain pieni pää ja pitkät jalat. Kyllä, se oli mahdollista. Lapsivesitutkimus jäi tekemättä. Syntyi terve, ihana poika. Hän täytti pari viikkoa sitten 21 vuotta. Hänellä on iloinen ilme ja – pitkät jalat.

Työ- ja rekrytointiprosesseissa tuntuu olevan tärkeintä leikata ääripäitä. Keskiverto ja takuuvarma on uusi musta. Keskiverto ja takuuvarma ei ole missään olosuhteissa uusi Nokia. Jos edustuskappaleen valintafunneliin olisi kaatanut kaikki Uuden Musiikin Kilpailun osallistujat, loppupäästä olisi puristunut sisäsiisti kikkara. Voittaja olisi ollut luultavasti Soljun Hold Your Colours: Kaksi sukupolvea, naisenergiaa, edm meets etno. Hyvä biisi se onkin. Varma sijoitus loppukilpailussa sijoille 15-20.

Onneksi Pertin, Karin, Samin ja Tonin kohdalla testit ovat jääneet tekemättä tai niistä on ymmärretty olla välittämättä. Kun neljä Down-miestä esittää biisinsä Aina mun pitää, voimme olla varmoja, että viisulavalla on punk-asennetta, vaaran tunnetta ja ainutlaatuisia mahdollisuuksia. Lavalla on vuoden suomalainen markkinointiteko. Ennen kaikkea lavalla riehuu pakahduttavan aito kunnianosoitus heille, jotka ymmärsivät perustaa Konalaan vuonna 2009 kehitysvammaisten taidetyöpajan.

Kaikki timantit eivät synny kovassa paineessa. Kirkkaimmat syntyvät, kun niille annetaan tilaa kasvaa ja loistaa. Miten kauniisti ne loistavatkaan!

 

fourDiamondsKuvan timantit ovat yksityiskokoelmistani eivätkä liity tapaukseen.

Leave a Reply