Jos innostuu niin onnistuu

No Comments

Olen viettänyt pari päivää laatuaikaa työkavereitteni kanssa. Olemme istuneet kehityskeskusteluissa pöydän eri puolilla. Koska meillä ei ole omia neukkareita, olemme istuneet myös jostakin löytämämme pöydän samalla puolella. Tai rappusilla.

Keharit ovat suurin piirtein puolivälissä, mutta minulla on jo nyt voittajan olo. Katsoin eilen mestarien liigaa. Manchester City vs Barcelona. Barcan hyökkäyksessä mellastivat Messi, Suarez ja Neymar. Valmentaja Luis Enriquen kehityskeskusteluissa on joukko maailman parhaita yksilöitä. Heistä muodostuu yksi maailman parhaista jalkapallojoukkueista. Minä olen kohdannut viime päivinä – ja saan kohdata tulevina –suurisydämisiä työtovereita. He eivät ole pääsääntöisesti häikäiseviä yksilöpelaajia. Mutta olen liikuttuneena huomannut, miten he pelaavat yhteen. Yhdessä he ovat paljon enemmän kuin osiensa summa. He ovat voittava joukkue.

In Zeeland we have this thing called kaveria ei jätetä.

Illan päätteeksi osallistuin Jari Sarasvuon Stronghold-webinaariin. Veli julisti taas väkevästi. Erityisesti päähäni jäin pyörimään Jarin positiivista kierrettä kuvaava lause:        Jos innostuu niin onnistuu. Jos onnistuu niin innostuu.

Olen etuoikeutettu. Olen pienten onnistumisten ja isojen innostusten ympäröimä. Joskus tekisi vain mieli päästää irti ja antaa hyvän viedä. Minulla on siihen mahdollisuus.

 

carousel

Leave a Reply