Pieni suuri ero

No Comments

Turun toimistomme on ollut puolitoista viime vuotta vuokralla Logomo Byråssa. Koko sen ajan olemme tehneet lähtöä.

Työpaikalla vietetään valtaosa valveillaoloajasta. On ensiarvoisen tärkeää, että työpaikalla vallitsee keskinäinen kunnioitus ja jokaisen työtä arvostetaan. Silti ei voi olla yhtään väheksymättä tilojen vaikutusta viihtyvyyteen.

Muutamme kuukauden kuluttua. Kauas emme kuitenkaan lähde. Muutamme Logomon katon alla talon länsipäätyyn. Neliöitä uudessa tilassa on yhtä paljon kuin nykyisessä. Mutta nyt ne on asemoitu meidän tarpeisiimme paremmin. Saamme vihdoin kaivatut omat neuvottelutilat. Saamme lisää valoa. Kattoikkunat. Saamme korkeutta. Sisäportaat. Saamme ikkunoista pitkät näkymät. Saamme uunin. Uudessa toimistossamme tuoksuu taas pulla.

Kävimme tänään tutustumassa puolivalmiisiin uusiin tiloihimme. Kaikesta aisti, että sinne on hyvä tulla. Hartelan projektipäällikkö Lari on kuunnellut toiveitamme tarkalla korvalla.

 

Näyttökuva 2015-2-23 kello 19.05.03

 

Leave a Reply