Kauppamatkustajan uudelleensyntymä

No Comments

Katson maailmaa kehä kolmosen ulkopuolelta. Meille maalaisille työvoiman liikkuvuus ei ole vain termi virkamiesten selonteoissa. Se on arkipäivää. Työn perässä on ajettava.

Tku-Hki-Vantaa-Espoo-Hki-Tku. Lähtö kotoa klo 06:30, paluu kotiin 18:45. Neljä hyvää palaveria. 400 kilometriä. Kauppamatkustajan persauksen pitää kestää kovaa ajoa. Istuinkyhmyä jäytää, mutta sitä varten on keksitty kinesioteippaus.

Liikkeellä on hyvä olla. Veri virtaa. Tänään se virtasi tavallistakin vahvemmin. Tie oli kuiva. Päivä oli pidentynyt. Aamulla ajoin kohti valoa. Ja kotimatkalla – kun oikein halusin nähdä – näin taivaanrannassa pilvien värjäytyvän purppuraksi auringon viime säteistä.

Sauna, Salkkarit, pastramipaahtari ja lasillinen Godmorgonin Fruitveggietä. Kauppamatkustaja syntyi uudelleen. Hyvän päivän ilta.

Kinesio_Taping_Hip_Pain

 

Leave a Reply