Onnekkaita sattumia

No Comments

Olen vanha jäärä.

En käytä sähköistä kalenteria. Saamani sadat käyntikortit eivät ole aakkosjärjestykseen kansioituna vaan hallitsemattomana kasana pahvilaatikossa.

Jos joku kollegoistani haluaa minut mukaansa palaveriin, se ei onnistukaan – hahhahhaa – kasvottomasti verkon kautta. Hän joutuu ottamaan minun live-kontaktin. Samalla kun hän tulee luokseni tai soittaa sopiakseen palaverista, altistumme vuorovaikutukselle jollaista ei verkon yli saavuta. Hoidamme samalla monta muutakin asiaa.

Kun haen kaoottisesta käyntikorttikasastani etsimääni yhteistietoa, prosessi on monipolvinen. Käsiini osuu oikeaa yhteystietoa etsiessäni aina monta kiehtovaa kiertotietä. Mitähän hänellekin kuuluu? Soittamalla se selviää.

Digitalisoituminen tehostaa työpäivää. Mutta samalla se poistaa työnteosta värejä, tuoksuja ja tunteita. Ja vähentää merkittävästi sattumia. Onnekkaita sattumia.

 

bloggy-business-card-stack

Leave a Reply