Hyvä tunne

No Comments

Tuntuu hyvältä, kun tietää suunnan olevan oikea. Kun tuntee, että suunta on ylöspäin.

Tänään meillä aloitti kaksi uutta zeelanderia. NAKS! Molemmat loksahtivat omaan koloonsa päivässä. Se kertoo heistä. Se kertoo organisaation vahvuudesta. Kun henkilöstön keskinäiset suhteet ovat luottamukselliset, uutta ei pidetä uhkana vaan mahdollisuutena.

Ei ratkaise, vaikka firman espressokoneen crema olisi kaupungin paras, jos henkilökunta ei luota toisiinsa. Korkeanpaikan leiri ei riitä edes paikkoheitoksi, mikäli usko tulevaisuuteen horjuu. Hyvää henkeä ei voi ostaa. Se syntyy yhteisistä kokemuksista. Voitoista ja tappioista.

Joukkuepelin hienous on siinä, että vaikka meitä on moneksi, jokaista tarvitaan. Maaleista ei ole iloa jos puolustus vuotaa. Antaa rohkeutta ottaa riskejä, kun työkaveri turvaa selustan. Meistä parhaiden numero nostetaan kattoon uran jälkeen.

Parhaat pelaavat aina joukkueelleen.

 

Selanne_1280-640x360

 

 

 

Leave a Reply