Puolipaneeli

No Comments

Pientä mökkiremonttia -ohjelmassa muutoskohteena oli joutsalaismökki. Ihan kiva mökki olikin. Sen olohuoneessa oli puolipaneeli. Kamala puolipaneeli.

Kirjoitan tätä ohjelmaa sivusilmällä katsellessani. Nauran harmahtavaan sänkeeni odottaessani suunnittelijoiden saapumista. Tiedän heidän poistavan puolipaneelin tai ainakin häivyttävän sen jollakin keinolla näkyvistä.

Missä on päätetty, että puolipaneeli on epätrendikäs? En nyt itse sellaista asentaisi, mutta en poistaisikaan. Puolipaneeli on kuin puupaloista kyhätty oviverho. Aikansa kuva. Jopo tuli takaisin, Retu-kengät taatusti tulevat. Turha poistaa puolipaneelia, kohta trendinenät saavat asentaa sen uudelleen.

Seinillä ei ole väliä. Tärkeintä on, että seinien sisäpuolella uskalletaan elää omaa elämää.

 

d0ae66bcbca12877dbd7f9cb9f757-orig

Leave a Reply