Perhejuhlaa

No Comments

Harvemmin tulee sanottua ääneen, että tuntee ylpeyttä lapsistaan. Lasten kasvatus tuntuu meistä vanhemmista olevan kannustamisen sijaan usein kieltämistä ja oikeaan suuntaan maanittelemista. Peräkkäisinä vuosina syntyneet aktiiviset ja luovaan ongelmanratkaisuun erikoistuneet lapset kieltämättä kiristivät joskus kaltaiseni tulisieluisen isän hermoja. Merkittäviä erimielisyyksiä oli kuitenkin aniharvoin. Perheemme kiihtyy nollasta sataan nopeasti. Tilanne on nopeasti ohi. WhatsAppissa perheemme viestittelee The crazy family –nimikkeen alla. Serranon perhe on meille dokumentti.

Lauantaina meillä on toiset ylioppilasjuhlat peräjälkeen. Hyvin pojat ovat tonttinsa hoitaneet. Ei ole vuosiin tarvinnut kysellä motivaation perään. Päinvastoin. Tänään kuopuksen valmennuskurssi päättyi, mutta lukusuunnitelma kuulemma tiukkenee entisestään. Jouduin muistuttamaan, ettei lukemista kannata vetää maitohapoille. Itselläni ei ole koskaan ollut poikieni kurinalaisuutta. Saan ihailla sitä sivusta. Ensin ihailin sitä ylhäältä, nyt rinnalta. Näin on hyvä.

 

Näyttökuva 2014-05-27 kohteessa 20.07.57

Leave a Reply