Kysyminen kannattaa aina

No Comments

Olen mainonnan ja markkinoinnin suunnittelija. Elän kuten opetan. Markkinoin palveluitani. Mietin viestin jokaiselle erikseen. Joskus viesti pitää rakentaa nopeasti. Tällaista tapahtui tänään (nimet muutettu).

Olin Helsingissä matkalla palaveriin. Hissi oli rikki ja vastaanotossa minut ohjattiin käyttämään naapuriportaan hissiä. Sitä odotellessa tutunoloinen nainen sanoi, että ”Moi, Juuso.” Ääni oli tuttu, mutta kasvomuistini on tunnetusti olematon. Hän tunnisti pölmästyneen katseeni ja esitteli itsensä vuosikymmenen takaiseksi asiakkaakseni. Valo syttyi päässäni. Hissi tuli. Matkalla kolmanteen kerrokseen kysyin, vastaako hän markkinoinnista myös uudella työnantajallaan. Valitettavasti ei, mutta kertoi kollegansa Maritan vastaavan. Kysyin, onko Marita ihana. On hän, minulle vastattiin. Huikkasin keskustelukumppanilleni hänen jäädessään pois kolmannessa kerroksessa, että käy sanomassa Maritalle, että ihana Juuso ottaa kohta yhteyttä.

Jatkoin pari kerrosta. Meilasin klo 10:10.

Moi Marita

Näin hississä kollegasi Jaanan, jonka kanssa olemme tehneet mainosyhteistyötä. 
Kolmen kerroksen matkalla Jaana ehti kertoa, että olet kiva. Niin kuin minäkin. Lienee peruste tapaamiselle? Vaan koska?T juuso

Sain vastauksen klo 16:02

Moi Juuso,

Kiitos viestistäsi! Eihän tähän voi vastata kuin myöntävästi – tässä muutamia ehdotuksia sopivaan aikaan:

–      ke 7.5.2014 klo 9 tai 10

–      pe  9.5.2014 klo 10.30 tai 11

t. Marita

Näemme ensi keskiviikkona. Koska markkinoin. Koska kysyin.

 

question-mark

 

Leave a Reply