Anttila, flexi ja kotiinsaapumisaika

No Comments

Kesko sulkee joka kolmannen 30 Anttilastaan. Oletan, että surijoiden joukko on maltillinen. Tragikoomista case Anttilassa on se, että yritys, joka aloitti toimintansa postimyynnin edelläkävijänä, ajaa päin seinää nyt, kun postimyynti on syntynyt uudelleen verkossa.

Kehitys kehittyy muuallakin kuin verkkokaupassa. Ennen koiria talutettiin määrätyn mittaisessa hihnassa. Lyhyessä hihnassa taluttaminen koettiin varmasti koirien vapautta rajoittavaksi. Nyt eläimet sinkoilevat 7-8 metriin venyvissä kelataluttimissa. Juoksulenkillä kohdatun flexi-viidakon ohittaminen on joskus todellinen extreme-laji.

Varsinkin kun koirankusettajilla on pakonomainen tarve puhua kännykässä. Jos olisin koira, hakisin isännistäni ja emännistäni eroa. He kiinnittävät enemmän huomiota tyhjänpäiväiseen pälättämiseen kuin lemmikkiinsä. Kolme koiraa, kolme flexiä ja äläpuhelin: 2010-luvun multitaskingia. Onko olemassa kusetus-äppiä?

En ole virheetön itsekään. Olen koukussa navigaattoriin. Autossa naputtelen naviin aina kotiosoitteenikin. Löydän toistaiseksi perille ilman ohjeitakin, mutta jotenkin koen tarpeelliseksi nähdä näytöltä, montako minuuttia on arvioituun kotiinsaapumisaikaan. Myöskin kulloinenkin korkeuteni merenpinnasta on osoittautunut todella tärkeäksi tiedoksi.

 

Näyttökuva 2014-02-08 kohteessa 16.38.43

Leave a Reply