Mikä on kun ei taidot riitä?

No Comments

Tilasin tammikuun 13. päivä tuotteen italialaisesta verkkokaupasta. Tein tilauksen aamulla klo 7.33. Sain seurantanumeron, josta ilmeni, että paketti oli lähtenyt matkaan klo 8.44. Suomeen ja Itellaan se oli saapunut 15.1. klo 8:00. Siihen loppuivat seurannan jäljet. Tänään postilaatikkooni oli tipahtanut kirjekuori, joka sisälsi saapumisilmoituksen. Tiedossa oli matkapuhelinnumeroni ja sähköpostiosoitteeni, mutta saapumisilmoitus kannettiin kotiini paperisena.

Paketin matka Italiasta Suomeen kesti vajaat kaksi vuorokautta. Suomen sisällä jatkokuljetukseen saatiin tössittyä yhdeksän vuorokautta. Itella ilmoitti tänään 1.200 työntekijän YT-neuvotteluista. Kerrankin olen ammattiliiton kanssa samaa mieltä. Ammattiliitto PAU arvosteli Itellaa huonosta johtamisesta. Mistä muusta ei voi ollakaan kysymys, jos yhtiön päätoimiala on muuttunut lähetysten kuljettamisesta niiden varastoinniksi. 

Leave a Reply