Standing ovation

No Comments

Alkuvuosi on ollut täynnä tekemisen meininkiä. Aloitin taas vuosien tauon jälkeen Turun toimistomme vetäjänä. Olen päässyt taas rakentamaan asiakkaillemme omaa dream teamiani. Edellisistä kerroista poiketen ei ole tarvinnut aloittaa tyhjältä pöydältä:  90 % unelmasta on kasassa. Pitkäaikaiset työkaverini ovat loistavia. Mutta innostavia täydennysrekrytointejakin on vireillä. Loks, loks, sanovat palaset.

****

Kansanedustaja Pertti Salolainen ryöstettiin Brasiliassa. Häneltä vietiin väkivalloin hänelle tärkeä kaulakoru. Kukin taaplaa tyylillään. Salolaisen kaulakorun onnenamuletti oli hänen äitinsä vanha kultahammas. Spooky! Minullakin roikkuu helyjä kaulassa kaksin kappalein. Ystävältäni Tapsalta saatu risti ja vaimoni antama Efva Attling –koru ovat kilkanneet sulassa sovussa yli vuosikymmenen. Kolmikon tuorein jäsen on mennyt hukkaan. Katoaminen ei tuonut muassaan sen suurempaa epäonnea. Harmittavaa vain korun mukana kadonnut luonnettani hyvin kuvannut kaiverrus: ”Some are like the heat.”

****

Tänään tuli sekin elettyä: Elämäni ensimmäinen päivä Amanda Woodwardina. Muistamattomille muistutukseksi, että Woodward oli 90-luvun kulttisarja Melrosen Placessa Heather Locklearin esittämä losangelesilainen mainostoimistopomo. Tänään kampanjapresentaatiomme sujui kuin saippuaoopperassa. Esittelimme kolmiosaisen idean. Jokaisen osion kohdalla asiakas hihkui riemusta. Presentaation lopuksi hän taputti. Tämä päivä oli heräämisen arvoinen. Onneksi hän taputti istualtaan. Standing ovation – vielä on jotain, jonka eteen tehdä töitä.

****

Näyttökuva 2014-01-22 kohteessa 20.16.17Tipaton tammikuu on reilun viikon päästä passé. Se on sitä konseptina jo ennen sitä. Tosin tuskin siitä mitään haittaakaan kenellekään on. Ehkä idean uudelleenbrändäys toisi sille ilmaa siipien alle. Kansanterveydellisesti yhtä tärkeää olisi lanseerata kuitenkin Majoton maaliskuu ™.

 

 

 

 

 

 

 

Majo

Leave a Reply