Kaikilla herkuilla

No Comments

Kuntien eläkevakuutuksen (KEVA) varatoimitusjohtajalla oli viime viikolla ihan tavallinen työsuhdeauto. Huomiotaloustoimittajien mankelissa siitä kaulittiin viikonlopun aikana ökyauto. Keskikoiselle katumaasturille tehtiin ruumiinavaus. Taudinkuva oli Mercedes-Benz GLK 250 BlueTec 4matic A Premium Business.

Länsiväylää aamuisin kohti Helsinkiä ajaessani kevamaasturi ei eroa ökyilyllään muusta liikenteestä. Kevan työsuhdeasuntokoplaukset ja bemariveivaukset olivat tökeröitä ja moraaliamme rapauttavia. Mutta miksi toimittajien pitää etsimällä etsiä turhaa draamaa ihan normaaleistakin palkkaeduista?

Joskus mietin, kuka käyttää Fonectan 16400-tekstiviestipalvelua, jolla voi selvittää rekisterin perusteella auton omistajan. Nyt tiedän, että tekstarit viuhuvat iltapäivälehtien toimituksista. Tee työtä, jolla on tarkoitus.

 

Näyttökuva 2013-11-18 kohteessa 19.38.05

Leave a Reply