Ensimmäinen elokuvaideani

No Comments

Katsoin eilen ehkä huonoimman nukahtamatta näkemäni elokuvan. Se oli ruotsalaisen Lasse Hallströmin ohjaama Safe Haven. Mitäänsanomattomuuden huipennus. Vinksahtaneiden reseptorieni vuoksi en nukahtanut.

Google paljasti minun olevan väärässä. Alle 30 miljoonan dollarin budjetilla tehty raina on kerännyt lipputuloja yli sata miljoonaa. Kyllä amerikkalaiset tietävät. Minä en. Mitäänsanomaton on uusi mielenkiintoinen. Awesome!

Aamulla luin viikonlopun Ilta-Sanomia. Siinä oli juttu Anna Erikssonista. Jutussa mainittiin laulajattaren ensimmäinen keikkamatka, jonka hän teki 17 vuotta sitten kotikylästään Idahosta Kemiin – vuorobussilla.

Luultavasti automaattinen tekstintarkastusohjelma oli tehnyt toimittajalle tepposet ja Erikssonin varsinaisuomalainen kotikylä Ihode oli muuttunut Yhdysvaltojen luoteiseksi osavaltioksi.

Nuori Anna Eriksson, kitara, Greyhound-bussi linjalla Idaho-Kemi ja ohjaajana Lasse Hallström. Siinä olisi matka, johon mahtuisi monta tarinaa. Pääosaan kelpaa Safe Havenista tuttu Julianne Hough. Hän kait osaa myös laulaa.

Idaho – Kemi. Pian elokuvateattereissa!

 

julianne_hough-safe_haven-4

Leave a Reply