Kahdenlaisia lieroja

No Comments

Hauholainen poliisi oli uhannut ystävineen hakata poikansa 20-vuotiaan kaverin jollakin syrjäisellä sivutiellä. ”Kumman sanaa luulet uskottavan”, oli lainvartija kuiskinut uhrinsa korvaan. Uhkailu ei kaikunut kuuroille korville, sillä uhatun oikeusturvana toimii sosiaalisessa mediassa levinnyt kännykkänauhoitus.

Mitä tekee tilanteessa uhkaajapoliisi? Hän käyttää uutta selkärangattomille työntekijöille räätälöityä supisuomalaista työsuhde-etua: Hän jää sairauslomalle. Mikä lie konstaapelin vaiva? Laittoman uhkauksen jälkeinen post-traumaattinen stressi?

Poliisiraukkaa lohduttanee se fakta, että hän voi parannella stressiään meidän veronmaksajien kustantamana vaikka lähtemällä kalaan hakkaajakavereittensa kanssa. Hauholla on hyvät kalavedet ja kalastuslupaakaan konsta tuskin tarvitsee.

Lieroja koukkuun ja tiukkoja siimoja, Herra venepoliisi.

 

Näyttökuva 2013-07-03 kohteessa 19.53.09L

Leave a Reply