This is my life

1 Comment

Sosiaalinen media ei ole muuttanut minua. En ole syntynyt tekemään ystäviä totuutta kaunistelemalla. Olen aina sanonut sanottavani vasten kuulijan kasvoja. En puhu selän takana mitään, mitä en voisi sanoa puheenaiheelle itselleen. Mitä nyt joskus saatan selän takana kehaista.

Tarjoan livenäkemykseni suodattamatta ja huonosti esillepantuina. Samaa linjaa noudatan sosiaalisessa mediassa. En kaunistele enkä sokeroi. This is my life.

Facebookia päivitän kun huvittaa. Postaan mitä huvittaa. Jos olen yksin eikä minulla ole kuulijoita, etsin niitä FB-yhteisöstä.

Twitterin käyttäjänä olen noviisi. En seuraile juuri ketään ja tviittaan lähinnä linkkejä blogipostauksiini. Twitterillä ei ole minulle luontaista roolia – vielä.

LinkedIn-profiili minulla on ollut vuosia. Ja unohtuneella tililläni yksi uskollinen kontakti. Kiitos, Raija Salomaa. Eilen freesasin LinkedIn-statukseni. Mahtaakohan se tuoda ammatillisia kontakteja?

HeiaHeiaan! kirjaan päivän liikuntasuoritukset. Sovellus on hyvä ja merkkaan hölkät ja pallonpeluut lähinnä omaksi ilokseni. Jos joku päivityksistäni inspiroituu, hyvä niin.

FourSquareen päivitän sijaintitietoni silloin, kun aavistan jonkun kaverini olevan hoodeilla. Parhaimmillaan FourSquare on vapaa-ajan matkoilla. Silloin ystäväni vieraassa kaupungissa osaavat ottaa yhteyttä – ja minulla saattaa olla aikaa heille.

Pinterestiin tulee kerättyä unelmahöttöä. Tosia asioita, saavuttamattomia unelmia. Ei ihan arkielämää, mutta tavoittelemisen arvoisia asioita.

Yksityisyyden raja menee Tripadvisorin ja Spotifyn käytössä. Musiikkimakuni ja mielipiteeni hotelleista ja ravintoloista ovat subjektiivisia. En näe aiheelliseksi useinkaan jakaa niitä.

Kuten en myöskään puhelinnumeroani. Se on salainen ja pysyy. Ja puhelin pysyy kiinni entistä useammin niillekin, jotka numeroni tietävät. Henkilökohtaisissa asioissa aina voi lähettää meiliä osoitteeseen juuso@enala.fi

One Comment (+add yours?)

  1. Ville tolvanen
    touko 07, 2013 @ 12:55:58

    Vastaa

Leave a Reply