Kyky olla keskittymättä olennaiseen

No Comments

Odotin tänään matkatavaroita Helsinki-Vantaan lentokentällä. Olin juuri nostanut suksipussini karusellista, kun arviolta noin 30-vuotias kännykkään kiivaasti pälättävä naisihminen tallasi suksieni päälle rynnätessään hakemaan matkalaukkuaan. Ei anteeksipyyntöä, ei tietenkään. Samalla naisella oli mukana 4-5-vuotias tytär, jolle hän tiuski kesken tärkeän puhelunsa. Törmäsin samaan hahmoon pysäköintiautomaatilla, jossa tehopakkaus yritti kesken puhelunsa raahata perässään lastaan ja samalla maksaa parkkimaksua. Naisen lompakko putosi maahan. En nostanut sitä.

Itse olen tervehtynyt tuosta oireyhtymästä. Olin perheeni kanssa lomalla kolme päivää ja kolme yötä. Jätin läppärin ja kännykän kotiin. Kuluneet kolme vuorokautta oli omistettu läheisilleni. Jos joku ei ehdi odottaa vastaustani kerran vuodessa muutamaa päivää, olkoot.

Leave a Reply