Värillä ei ole väliä kunhan se on harmaa

No Comments

Sateenkaarihallituksemme keskeinen päätavoite on harmaan talouden karsiminen. Valtion omistajaohjauksesta vastaava ministeri Heidi Hautala ei kuitenkaan jaksanut omalta osaltaan viedä teoriaa käytäntöön asti.

Kukaan ihminen ei ole täydellinen. Erehtymättömyyttä ei voi edellyttää poliitikoiltakaan. Korkean moraalin tulisi näkyä virheiden jälkihoidossa. Hautalan pimeän työvoiman käyttö on saattanut olla ajattelemattomuutta, mutta sen selittely on ollut kansalaisten aliarvioimista.

Neljän vuoden vaalikausi on huono pelote. Äänestäjien poliittinen muisti on lyhyt ja tämänkin ministerin suhmurointi unohtuu ennen seuraavia vaaleja. Jääkiekkoliigallakin on kurinpitolautakunta, jota painostetaan langettamaan pelikieltoja jopa sääntöjenmukaisesta pelistä. Politiikassa rajojen venyttäminen on pelin henki. Miten siitä voi edes tuomita?

Hautala on tunnustanut virheensä. Hänen tulee ymmärtää jättää poliittinen turvakaukalo.

 

 

 

Leave a Reply