Myyjän markkinat

No Comments

Kun muut hiljenevät viettämään juhlaa, alkavat myyjän markkinat.

Juhannusaaton aattona olin ostamassa grillilihoja Mestaripalvista. Jonossa ennen minua oli muutama kymmenen ihmistä. Hyödynsin odotusaikani sopimalla autossa parkkipaikalla uusasiakaspalavereja. Sovin neljä palaveria. Syksyn mittaan näistä tapaamisista versoi neljä uutta asiakkuutta.

Tänään tartuin taas luuriin. Vaikka Suomi hiljenee ensi viikolla jouluun, kaikki eivät lähde palmurannoille. Soitin viidelle potentiaaliselle asiakkaalle. Kaikille sopi tapaaminen joko jo joulua edeltävällä viikolla tai sitten heti tammikuun alussa. Huomenna koetan ehtiä tavoittamaan ne kaksi asiakasta, joita en tänään saanut puhelimen päähän.

Joulukorttien ja herkkukorien lomassa myyntipuheluun vastaaminen saattaa olla monelle mukavaa vaihtelua. Jos sinulla on yhtä hyvä tuote tai palvelu myytävänä kuin minulla, miksi ihmeessä siirtäisit yhteydenottoa joulun jälkeiseen aikaan? Silloin alkaa alennusmyynnit.

 

Leave a Reply