TÄMÄ ON UUTINEN

No Comments

Turussa veitsimies polvistui pääministerin jalkojen juureen. Hänen motiivinsa oli saada julkisuutta. Mille? Juna meni jo.

***

BB-kilpailija harrasti seksiä. Hän osallistui tositeeveeseen saadakseen julkisuutta. Julkkiksia kun pyydetään juontohommiin.

***

Kun joukkueet eivät usko alkukauden merkityksettömien otteluiden houkuttelevan lehtereille riittäväksi katsojia, ne organisoivat tappeluita.

***

Lahjakas artisti julkaisee levyn. Äänite ei iltapäivälehden mittapuulla oikeuta palstatilaan, mutta toimittaja saa kaivetuksi lööppiin laulajan vanhan unilääkeongelman.

***

Keskiverto mainostoimistojohtaja kirjoittaa digitoimistojen tarpeellisuudesta. Teksti ei ylitä uutiskynnystä, mutta sen aiheuttama alatyylinen palauteryöppy kyllä.

***

70 vuotta maaseutukaupungissa hyvinvointia luonut perheyritys on muuttunut saavutetuksi eduksi. Vasta sen historian ensimmäiset YT-neuvottelet nostavat sen otsikoihin.

***

Koira puri miestä ei ole uutinen. Mies puri koiraa ei ole uutinen. Nyt puhuu mieskoira – KATSO SILMINNÄKIJÄVIDEO! Tämä on uutinen.

 

Leave a Reply