Hoikka vainaja, kevyt kantaa

No Comments

Ajelin eilen Minillä kohti Helsinkiä. Vakionopeudensäädin oli 100 km/h alueella asetettu 113 km/h kohdalle. Ohitseni suhahti vaaroja uhmaten arviolta 170-180 km/h musta BMW 1-sarjan auto. Sen kyljessä luki ison kissan kokoisilla kirjaimilla HERBALIFE. Kuskilla oli kiire myymään laihdutusvalmisteita. Auto oli puhdas; kuin vastapesty.

**********

Sisustuslehdessä esiteltiin helsinkiläinen kaupunkiasunto. Huoneiston omistaja kertoi, että on tyytyväinen remonttiinsa. Perhe kasvoi ja tuli tarve yhdistää kerrostalon eri kerrosten asunnot portailla. Ne tehtiin kustannuksista tinkimättä kivestä. Huoneiston omistajan yritys ilmoitti samana päivänä lomauttavansa 245 työntekijäänsä (reilusta kolmestasadasta) 90 päiväksi. Saatiin porraskuilu maksuun ja kauniita kuvia lehteen.

**********

Luin puolitutun henkilön kunnallisvaalimainosta. Kukahan sen oli kirjoittanut? Mainokseen oli lipsahtanut jonkun toisen ihmisen esittelyteksti. Tämä tuntemani ihminen osaa ajaa vain omaa etuaan. Ei hän voi samanaikaisesti ajaa äänestäjiensä etua. Toivottavasti hän huomaa korjata virheen.

**********

Nämä olivat vain esimerkkejä. Minulla on niitä lisääkin.

 

Leave a Reply