Kohta on joulu – ja mitähän se pukkikin tuo?

No Comments

Kuntavaalit pidetään kuuden viikon päästä, mutta jo nyt ehdokkailta pääsee sosiaalisessa mediassa ennenaikaisia äänestäjien kehusyöksyjä. Neljään vuoteen ei ole annettu kuulua itsestään mitään, kunnes nyt yhtäkkiä monen ehdokkaan on tullut kummallinen tarve tykätä kaikista tekemisistäni.

Olo on kuin jouluna. Hyvää henkeä ja kulkusten kilinää kaikkialla.

Muistini on pitkä. En tykkää kenestäkään vaaliuurnilla siitä syystä, että hän on tykännyt jostakin tekemisestäni sosiaalisessa mediassa. Ja jos tykkään jonkun ehdokkaan statuksesta, se ei ole sama kuin annettu ääni. Tuhansien ehdokkaiden pikkujouluaattona -28.10. – monessa pirtissä kulkusten kilinä hiljenee kuin veitsellä leikaten. Vaalipäivän iltana paljastuu, että laskelmat pettävät. On helpompi tykätä kuin antaa ääni. Historian ensimmäiset todelliset some-kuntavaalit tulevat aiheuttamaan monelle ehdokkaalle katkeran pettymyksen

Tykkään niin monesta ehdokkaasta, annan ääneni vain yhdelle. Olen sen jo antanut. Kasvotusten.

Leave a Reply