Pomon väärin opettamat aakkoset

No Comments

Teiden varsille versoneet ABC-liikenneasemat ovat minulle todellinen turn off. ABC!-peukun nähdessäni painan vilkun sijasta vakionopeudensäätimen plussaa.  Minulle ABC on aina antanut kasvot yksityisyrittäjyyden tukahduttamiselle. Bensisten välisessä kilpailussa isommalla on etuajo-oikeus. Crash boom bang!

Nyt pitää antaa ABC:lle vilpittömiä kehuja. Marmai kirjoitti tänään, miten ketju on antanut henkilökunnalleen ohjeiston asemilla aikaansa viettävien nuorten positiiviseen kohtaamiseen. Loistavaa, ABC!

Kun tulin mainosalalle kampakeraamisella kaudella, ensimmäinen esimieheni Taucher, Young & Rubicamilla ohjeisti nuorta ekonomia:

”Älä koskaan tuhlaa panoksiasi yritysten tuotepäälliköihin, vaan myy suoraan markkinointijohtajille tai perheyhtiöiden omistajille. He tekevät viime kädessä päätökset”

Silloinen pomo oli väärässä tässäkin asiassa. Hän on poistunut alalta.

Asioin nuorena mainosmiehenä vain tuotepäälliköiden kanssa. Heidän kanssaan työskenteleminen oli helppoa. Olimme monesti tuttuja opiskeluajoilta; meitä yhdisti yhteinen elämäntilanne ja opintojen jälkeinen ajatusmaailma. Aika on korjannut heidän alhaisen sijoituksen organisaatioissa. Nyt he ovat toimitus- ja markkinointijohtajia. Olemme kasvaneet yhdessä.

ABC:ssa on ymmärretty, että tämän päivän nuorista kasvaa huomisen lapsiperheitä. Heidät kannattaa sitouttaa hyvällä palvelulla.

 

Leave a Reply