Pieni ihminen, ISOT KIRJAIMET

No Comments

Olen fyysisesti keskikokoinen (183 cm, 83 kg), mutta henkisesti pieni. Olen itsekeskeinen, pikkumainen ja herkkähipiäinen. Kun tähän yhdistetään taipumukseni hakeutua tunneskaalan ääripäihin, olen räjähdysherkkää seuraa.

En tunne vihaa tai rakkautta. Minä VIHAAN tai RAKASTAN. Yleensä onnistun tekemään luontevasti molempia yhtä aikaa. Sordiino on minulle tuttu vain sanakirjasta. Kun mennään, mennään korkealta ja kovaa. Kun tunteet ovat pelissä, aina ei voi välttyä törmäyksiltäkään.

Taklaus on kaunista katseltavaa, jos sen tekee sääntöjen puitteissa. Mustelmat paranevat aikanaan. SUURIEN TUNTEITTENI keskellä pyrin pitämään huolen siitä, että illalla hampaita harjatessani voin katsoa itseäni peilistä silmiin.

Joskus kaiken adrenaliinimyrskyn keskellä tulee survaistua poikittaisella selkään. Silloin pitää muistaa pyytää anteeksi. Anteeksi on suuri sana. Niin suuri, että se kannattaa lausua nöyrästi, pienillä kirjaimilla.

 

Leave a Reply