Illaksi kotiin

1 Comment

Katson American Idolia. En lakkaa hämmästelemästä amerikkalaisnuorten ruudun läpi puskevaa lahjakkuutta.

Tiedän, että suuressa maailmassa ohjelmat tuotetaan moninkertaisilla budjeteilla Suomeen verrattuna, mutta silti. Amerikkalaisten tähtien lahjakkuudelle vetää vertoja vain heidän janonsa menestyä. Mitä me pelkäämme? Maailma on meille yhtä avoin.

Olen suunnitellut mainontaa Turussa yli 20 vuotta. On minua houkuteltu useaan otteeseen isollekin kirkolle, mutta Helsinkiin pääsee junalla. Kiskot tuovat illaksi kotiin. Päätökselläni pysyä Turussa olen sulkenut itseni ulos pääsarjasta.

Soimaanko itseäni hukkaan heittämistäni mahdollisuuksista? En. Sillä olen osannut palkata ensimmäiseen työpaikkaansa lukuisia itseäni parempia suunnittelijoita. Vaikka se on tehnyt joskus kipeää, olen ymmärtänyt myös päästää heistä irti.

Heidän palkintonsa on minun palkintoni.

One Comment (+add yours?)

  1. juuso
    touko 30, 2011 @ 17:54:33

    Jee!

    Vastaa

Leave a Reply