Jotakin pysyvää

No Comments

12 vuotta olemme viettäneet talvilomamme ja usein myös pääsiäisen samassa hiihtokohteessa. Menimme aikanamme hetken mielijohteesta ostamaan sieltä mökin, joten sitä on luonteva myös käyttää. Olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä ratkaisuun. Kylä on toinen kotipaikkamme. Tunnemme naapurit, leipurit ja puusepät. Tiedämme kuka hioo suksiimme terävimmät kantit, löydämme kylän parhaan karitsan.

Tänään tutustuin virtuaalisesti kahteen minulle tuntemattomaan hiihtokohteeseen parin sadan kilometrin päässä omastamme. Miten houkuttelevalta syrjähyppy alkoikaan tuntua. Olisi helppoa heittäytyä uusien houkutusten vietäväksi. Tiedän silti jo ennalta, mikä tulee olemaan päätöksemme. Jatkamme kuten ennenkin. Elämässä kannattaa olla jotain pysyvää. Varsinkin kotielämässä. Työelämässä riittää lomien jälkeenkin vaihtelua ja haasteita yli oman tarpeen.

Leave a Reply