Rocktähti Aintwood

No Comments

Kolme vuotta sitten hankimme kesäterassillemme pöydän. Pöydän pinta on tehty helppohoitoisesta ja kestävästä Aintwood-puujäljitelmästä. Materiaali ei kuitenkaan kestänyt viime kesän myrskyä. Vika on minun. Koska en löytänyt sopivaa pöytää, jossa olisi ollut keskellä aukko päivänvarjoa varten, porasin sellaisen itse. Aiemmin hankitun varjon varsi on paksu, joten ehjää lautaa jäi reiän molemmin puolin vain reilu sentti. Tiesin, että reunat olisi pitänyt vahvistaa, mutta laiskuus vei voiton. Sitten tuli myrsky ja kaatoi sekä varjon että pöydän. Päivänvarjon varren kiinnitys hajosi ja pöydän porattu lauta murtui.

Eilen korjasin päivänvarjon löytämälläni käytöstä poistetun kännykkälaturin johdolla. Tänään restauroin pöydän. Lähden kohta Clas Ohlsonille ostamaan ruuvipuristimen, liimaa, pari aluslevyä, silikonia koristeluun, kertakäyttöhanskoja ja pakastepusseja. Verkkokauppahinnoin ostokseni maksavat 9.40 euroa. En tiedä, miten hyvä siitä tulee, mutta on se ainakin yrittämisen arvoista.

Tavoite on, että korjauksen jälkeen pöytä olisi kuin ikääntynyt rock-tähti. Näyttää äkkivilkaisulta hyvältä, mutta lähempi tarkastelu saakin paljastaa elämisen jälkiä.

 

Leave a Reply